Diensten

Als consultant vervul je vaak meerdere taken bij een klant: gesprekspartner, adviseur, technisch specialist. Met creatieve oplossingen geven we advies over scheduling vraagstukken. Daarbij staat de klant en het product Cronacle centraal. We werken in diverse markt segmenten, zoals in ons portfolio te lezen is.

Cronacle ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van Cronacle applicaties is de kennis van het product één aspect. Een ander aspect is het kunnen vertalen van functionele wensen naar de techniek. Met onze kennis en ervaring zijn we in staat beide werelden bij elkaar te brengen.

Ook bij Cronacle ontwikkeling kan een ontwikkelstraat ingericht worden, waarbij een OTAP model (Ontwikkel, Test, Acceptatie, Productie) gehanteerd wordt. We hebben ervaring met het opzetten hiervan. Maar ook met het werken van omgevingsvariabelen, zodat code niet per omgeving aangepast moet worden.

Standaarden en Quality Assurance zijn van belang als er meerdere mensen ontwikkelen met een ontwikkel tool. Door tooling in te zetten kan er ook gecontroleerd worden of standaarden nageleefd worden. Voor diverse klanten hebben we reeds eerder geadviseerd op dit vlak.

Cronacle beheer

Installatie kan out-of-the-box, maar het kan raadzaam zijn om een de zaken vanuit een eigen klant perspectief te bekijken. Gebruik ik een een Java omgeving, die al op de machine staat, of een eigen per Cronacle omgeving. Waar zet ik de diverse bestanden (lis, log, trace) neer zodat het beheersbaar blijft. We hebben U graag met deze vraagstukken.

Monitoring van infrastuctuur is mogelijk. Bij het dedecteren van een monitoring event, kan tevens een correctie script gestart worden. Als Cronacle ingezet wordt voor het monitoren van infrastuctuur is het ook van belang dat Cronacle zelf ook gemonitored wordt!

Autorisatie geschiedt op basis van gebruikers en groepen. Dit wordt meestal per klant ingericht, afhankelijk van de grootte maar ook de functiescheiding binnen een bedrijf speelt een rol.

Training on the job

Het artikel Effectief leren door training on the job geeft aan deze wijze van training zeer resultaat gericht is! Als consultants delen we graag onze kennis. Dit behoeft niet in één keer. We kunnen ook periodiek afspreken, zodat er voldoende ruimte is om het geleerde in de praktijk te brengen.

Kennis delen, is kennis vermeerderen

UA-37767730-1